Jag har inte fått någon orderbekräftelse?

Kontrollera din skräppost, speciellt om du använder en adress som slutar på hotmail.com, live.se, msn.com.

Hur lång tid tar det tills jag får min leverans?

Vi levererar alla produkter gjorda innan kl 15.00 på en vardag samma dag om inget annat anges på produkten du beställer. Normalt bör du få din leverans dagen efter. Det kan ibland ta något längre tid för norra Sverige. Vi skickar en spårningslänk som du kan följa på din orderbekräftelse. Vi hänvisar till Postnords kundtjänst vid närmare frågor.

Hur fungerar det med returer?

Enligt lagen har du 14 dagars returrätt vid köp på nätet. Genom att handla hos oss så får du det förlängt till 30 dagar! Du som kund står för returfrakten. Produkterna får dock ej vara använda eller brukade. Viktigt är också att inga eventuella förseglingar är brutna. Kontakta oss innan du returnerar produkten på info@lcdkungen.se och invänta ett godkännande innan du returnerar. Så fort vi tagit emot paketet och godkänt returen återbetalar vi genast pengarna tillbaka.

Hur reklamerar jag ett köp?

Kontakta oss på info@lcdkungen.se och förklara så ingående du kan vad som är fel. Vi kommer att göra vårt absolut yttersta för att hjälpa dig. Observera att handhavande fel inte täcks av garantin. Vid en godkänd reklamation skickar vi ut en retursedel som du kan använda för att skicka tillbaka produkten, vi står för returfrakten.

Hur byter jag skärmen på min telefon?

Vi rekommenderar starkt att du tittar på reparationsvideon som du hittar på Youtube.

Följ instruktionerna noggrant och organisera skruvar m.m. på ett bra sätt. Att använda en för lång skruv på fel ställe kan vara förödande! Men med det sagt behöver det inte vara svårt. Ta din tid och jobba på ett organiserat sätt så kommer du att klara det galant!

Jag får svart bild efter att ha monterat skärmen, vad gör jag?

Det är en väldigt viktig fråga, skärmens absolut känsligaste del är det tunna kablarna. Kontrollera att kablarna verkligen sitter i. Kontrollera även så inget är skadat på kablarna. Kom ihåg att aldrig forcera kontakten, den måste hamna rätt och man ska känna ett litet ”klick” när den hamnar i rätt läge.

Jag har en fråga som inte finns här

Tveka inte att ställa den till oss på info@lcdkungen.se så ser vi till att fylla på listan här.